Hvit påskegløgg

Bli med på Apéritif og Opplysningskontoret for meieriprodukter sin store konkurranse om påskens beste varme drikk. Du har fremdeles muligheten til å sende inn ditt forslag og være med i kampen om flotte premier.

Det strømmer på med innsendte oppskrifter, og dagens bidrag kommer fra Paulina-Elisa Rivas i Oslo.
 
La fantasien løpe løpsk og bruk uvante, nye smaker i din beste oppskrift basert på meieriprodukter. Sitter du inne med Norges beste oppskrift?

Hvit påskegløgg

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1.5 stk
40 g
lynghonning

Fremgangsmåte

Legg krydderet, grovhakkede nøtter og honningen i melken, varm sakte opp og la det trekke i 20 min.

Sett til side, fisk ut kanelstengene og kardemommen, tilsett 4 toppede ss med vaniljekesam.

Rør godt rundt og servér varmt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Forsiden akkurat nå

Til toppen