Innovasjonspris til Stange

Stange Gårdsprodukter ble tildelt Innovasjonsprisen 2010 under Gladmat.
Redaksjonen
30 Juli 2010 - 18:09

Stange gjør seg fortjent til denne prisen siden den er en bedrift som har hatt en flott omsetningsvekst de siste årene. De første årene ble produktene hovedsakelig solgt til utvalgte restauranter, men produktene er nå å finne i alle kjedene og mange steder i landet. Fokus på kvalitet går igjen i alle leddene av verdikjedene.

Høy kvalitet
Kyllingene har god plass og får for som gir best mulig kjøttkvalitet. Kyllingproduktene er av ypperste kvalitet og er smakfulle og møre. Siste året så har Stange lansert en serie ferske, ferdige sauser som er klar til bruk etter kort oppvarming. Både kyllingproduktene og sausene har en flott design, som framhever produktet og det er også lagt vekt på god informasjon og historiefortelling. Bedriften er også godkjent av Matmerk, og kan bruke Spesialitetsmerket på Landkylling, sauser og kraft.

I juryen satt Audun Rake fra Innovasjon Norge, Hanne Berentzen fra Ostehuset, Johanne Brendehaug fra TINE og Anne Siri Høiland fra NCE Culinology.

Vanskelig valg
De vurderte de sju bedriftene som tilhører Innovasjonsarena Gladmat, et resultat av samarbeid mellom Måltidets Hus, Gladmat, Innovasjon Norge og NCE Culinology. Bedriftene og produktene er veldig ulike, og det var i følge juryen veldig vanskelig å vurdere dem opp mot hverandre.

Bedriftene som er med på Innovasjonsarena Gladmat er: Angus Gardskjøtt, Kystvilt, Reppens Bakeri, Stangeland Mølle, Stange Kylling, Skinka fra Suldal og Varangervilt. Felles for de sju er at de utmerker seg gjennom ulike sider av innovasjon som unike produkter med høy kvalitet, flott emballasje og designutforming, teknologi samt kommunikasjon og salg til forbruker.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her