Dagens rett

Italiensk kyllinggryte

Til dagens middagsforslag som er italiensk kyllinggryte må det selvsagt serveres italiensk vin. Om den skal være rød eller hvit kan du bestemme selv. Forslag til begge valører følger med oppskriften.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Italiensk kyllinggryte

Fremgangsmåte

Del over kyllinglårene ved leddet og brun dem i en stekepanne. Hakk løk og hvitløk og fres det i en gryte i olivenolje til løken er blank. Tilsett hvitvin og la det koke noen minutter. Grovhakk hermetiske tomater og ha dem i gryten sammen med oregano. Legg i de ferdig brunede kyllingbitene i gryten og la dem trekke i ca. 30 minutter eller til de er gjennomkokt.

Del kalkunskinke i terninger og sjampinjong i båter. Ha skinke, sjampinjong og sorte olivener i gryten. Smak til med salt, pepper og evt. oregano. La det småkoke et par minutter til alt er varmt. Server kyllinggryten med pasta eller på norsk manér med kokte poteter. Litt revet ost over er uansett godt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen