Italiensk mesterkokk?

Du har nå muligheten til å bli italiensk mesterkokk gjennom det SlowFood-støttete programmet Master Italian Cooking i pittoreske Jesi, beliggende midt i regionen Marche ved Adriaterhavskysten.

Kurset som strekker seg over ti uker med mulighet for ytterligere praksis i et halvt eller helt år ved SlowFood-klarerte restauranter i Italia. Hver eneste italienske regions kjøkken skal gjennomgås og undervisningen er svært praktisk orientert selv om både kultur og historie står på timeplanen. En dag i uken reserveres til spesialundervisning og smakinger av vin, olivenolje, brød, pasta, ost, spekemat og andre produkter som beriker det italienske kjøkken.
 
Dessuten legges det opp til kortere studiereiser til Roma, Venezia og Firenze. Selve kursene holdes i elegante Palazzo Balleani i sentrum av Jesi og innkvarteringen er i ikke mindre vakre omgivelser i Villa Borgognoni. Studiet kvalifiserer til et mesterbrev og er godkjent av det italienske utdannelsesministeriet. Neste års kurs starter 8. januar, 2. april, 11. juni og 17. september. Informasjon får du ved å henvende deg til Ital Cook, Instituto Superiore di Gastronomia, epost: cooking@aesinet.it eller staff@aesinet.it , tel. 0039 0731 538337 eller faks 0039 0731 56400.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen