Julehvitvinen

Julehvitvinen

Om du ikke nyter den til årets julemat, eller gir den bort i gave, er den en utmerket kandidat for vinkjelleren.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Pietramarina Etna Superiore 2008 (48025)   henter sine druer fra de karrige skråningene på nordsiden av Etna. Her er det gromme forhold for druen carricante som stort sett bare vokser her. Og nettopp i det ekstremt mineralrike jordsmonnet under vulkanen briljerer denne druen.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Fantastisk matvin
Vår vin er da også en svært mineralsk opplevelse, med flott frukt og syre i bakkant. Et utmerket alternativ til så vel chablis grand cru som mang en sentralburgunder (uten fat). En fantastisk matvin som trives sammen med så vel lyst kjøtt med sjysaus som sjømat med skalldyrsaus. Etter en runde i karaffelen åpner den seg mer og kan sågar være et hvitvinsalternativ til julematen.

I det hele tatt en svært anvendelig og ikke minst spennende vin som fortjener en plass i enhver vinkjeller. For denne vinen lagrer veldig godt. Minst 10 år.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.

Pietramarina Etna Bianco Superiore 2012

Produsent:
Az. Vinicola Benanti
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Sicilia
Pris:
399,80 kr
Varenummer:
4802501
91 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen