Julepålegg

Syltelabber, lammerull, julepostei og sylte hører til på julebordet. Apéritif sikrer deg oppskriftene.
Redaksjonen
01 Desember 2005 - 02:02

Artikler om julepålegg

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler venner til juleverksted. God mat og drikke er kanskje aller viktigst. [Les mer]
 
 • God tunge
Ingen grunn til verken å rynke nesen eller rekke tunge til oksetunge for det er en undervurdert råvare. Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga. Enda bedre smaker det hvis du velger de anbefalte vinene til. [Les mer]

Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget. [Les mer]

Oppskrifter
 
Sylte
Relevante seksjoner hos Apéritif
 
• Apéritifs kokebok - Kjøtt - julepålegg

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slike biffer vekker begeistring
Dagens rett
Biff med sprøtt dekke på vinkokte poteter

Slike biffer vekker begeistring

Skikkelig tykke biffer er virkelig snadder, saftige og velsmakende, spesielt med et sprøtt dekke som i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pimp opp seifileten og gi den en solid dose italiensk smakstrøkk
Dagens rett
Gratinert seifilet med bladbete, kapers og ansjos

Pimp opp seifileten og gi den en solid dose italiensk smakstrøkk

Sei er en råvare som fortjener en plass også på festmenyen og helgekjøkkenet. Med drahjelp fra Italia blir det fart på smaksløkene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er nå det er sesong for negroni, start med denne farlig gode utgaven
Ukens drink
Tanqueray Flor de Sevilla Negroni

Det er nå det er sesong for negroni, start med denne farlig gode utgaven

Negroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Revolusjon i barhyllene: Målet er langt færre glassflasker

Verdens bartendere vil ha ekte og langveisfarende vare. Men Moder jord tynges av vekten av de 40 milliarder glassflaskene som fraktes mellom kontinentene. Det er hva ecoSPIRITS gjør noe med.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slike biffer vekker begeistring
Dagens rett
Biff med sprøtt dekke på vinkokte poteter

Slike biffer vekker begeistring

Skikkelig tykke biffer er virkelig snadder, saftige og velsmakende, spesielt med et sprøtt dekke som i denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pimp opp seifileten og gi den en solid dose italiensk smakstrøkk
Dagens rett
Gratinert seifilet med bladbete, kapers og ansjos

Pimp opp seifileten og gi den en solid dose italiensk smakstrøkk

Sei er en råvare som fortjener en plass også på festmenyen og helgekjøkkenet. Med drahjelp fra Italia blir det fart på smaksløkene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Afterwork på Bettola, boblende italienske viner og nydelig anti pasti
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 13. oktober i Oslo

Afterwork på Bettola, boblende italienske viner og nydelig anti pasti

Corvezzo lager i stand ekte italiensk aperitivo på Oslos hyggeligste italienske cocktailbar. Bli servert musserende fra Veneto og deilig spekemat og snacks fra Trattoria Popolare.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nytt eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum
Klubb

Nytt eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum

Som abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb får du nå rabatter på italienske delikatesser, alt du trenger av utstyr til vinhobbyen din, og vinreiser til Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ring julen inn og lær alt du trenger å vite om akevitt
Matkurs og vinkurs
Brennevinskurs 12. desember i Oslo

Ring julen inn og lær alt du trenger å vite om akevitt

Akevittens høysesong er i anmarsj, og Sesto Sensos engasjerende Felice Capasso hjelper deg med å velge de rette flaskene til årets julemat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er nå det er sesong for negroni, start med denne farlig gode utgaven
Ukens drink
Tanqueray Flor de Sevilla Negroni

Det er nå det er sesong for negroni, start med denne farlig gode utgaven

Negroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her