Kjent Oslo-restaurant slått konkurs

Er allerede gjenåpnet i nye lokaler.

Den asiatiske restauranten Four Seasons i Vika-terrassen er slått konkurs. Men den har allerede gjenoppstått i nye lokaler ved Spikersuppa.

Det var Skatt Øst som slo selskapet konkurs etter at restauranten skyldte rundt 810.000 korner i merverdiavgift. Totalt hadde Four Seasons gjeld på omtrent 1,5 millioner kroner.

Eier Tran Vu sier til E24 at restaurantens beliggenhet og flere uheldige omstendigheter har gjort det vanskelig å klare seg. I tilegg skal området gjøres om til gågate, noe som ville medført at restauranten ville måttet holdt stengt minst de neste seks månedene.

Dette har ført til at Vus jakt på nye investorer forble resulatløs. Men nå er nye eiere på plass og Four Seasons i gang igjen i nye lokaler ved Spikersuppa.

- Nå er jeg ikke eier, men jobber som kjøkkensjef. Vi viderefører konseptet fra den gamle restauranten, sier Vu.

Halvparten av de 16-17 ansatte er med ved videre fra restauranten i Vika.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen