Kjøp sushivinen taxfree

Kjøp sushivinen taxfree

Denne vinen koster bare 88 kroner på flyplassen og smaker himmelsk til sushien når du kommer hjem.

Feinherb Riesling 2011 (85 p) har akkurat det som trengs av en sushivin, god fruktighet og friskhet samt lett sødme for å møte så vel soyasaus som syltet ingefær.

Tåler mye

Prisen er så gunstig at du kan nyte den midt i uka til din takeaway-sushi. Men den har nok fylde til å følge også mer forseggjorte sushimåltider.

Lær å lage sushi

Den er signert Bassermann-Jordan som er en kvalitetsprodusent i Pfalz, Tyskland, med røtter helt tilbake til 1718. Selv om de holder til i Deidesheim, har de vinmarker på flere adresser i Pfalz. Deriblant noen av de mest etterspurte. Tilgjengelig i taxfree-hyllene er også en av deres toppviner Hohenmorgen Grosses Gewächs 2009 (91 p) til kroner 259 som ville kostet drøyt 100 kroner mer på polet.  

For hjemmesitterne

Skal du ikke ut å fly, men gjerne vil nyte en god vin, er andre viner enn dette fra Bassermann-Jordan å få på polet. Deriblant en fantastisk Pechstein Riesling Grosses Gewächs 2007 (57554) , en svært allsidig Bassermann-Jordan Riesling Trocken 2009 (57249) og en elegant Bassermann-Jordan Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2010 (57250) .

Miljøfoto: Roger Kolbu (Apéritif)
Matfoto: Takashi Okuzumi

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen