Kommuniserer med ølbrikker

Ringnes, Næringsetaten og politiet samarbeider med NHO Reiseliv Oslo og Akershus for å skape større opmerksomhet rundt vertskapsbeviset.

Budskapet om en tryggere hovedstad kommer nå på ølbrikker.
 
40 tusen
Ringnes har trykket 40 tusen ølbrikker med informasjon om vertskapsbeviset. Ølbrikkene med trykket distribueres til de serveringsstedene som har gjort seg fortjent til å få vertskapsbeviset. Baksiden har logo for alkoholfritt øl.
 
Ute før jul
- Vi er i gang med å distribuere ølbrikkene til utesteder, og vi regner med at alle er ute før jul. Vi håper at vi med dette kan bidra til et tryggere uteliv, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Hanne Bügel til NHO Reiseliv.
 
Advarsel
Samtidig trykkes det en advarsel fra politiet som oppfordrer gjester på serveringssteder til å ta godt vare på sine verdisaker.
 
- Det er dessverre registrert en økning i lommetyverier og veskenapping i Oslo, sier regiondirektør for NHO Reiseliv Oslo og Akershus, Per Ødegaard.
 
Politiet sier det i hovedsak er utenlandske borgere som står bak denne kriminaliteten. De opptrer flere sammen og er meget profesjonelle.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen