Kulinarisk ekspertise til Mathallen

Kulinarisk ekspertise til Mathallen

Kulinarisk Akademi åpner en ny avdeling i Mathallen på Vulkan.
Redaksjonen
17 April 2012 - 16:54

Interessen for åpningen av Oslos nye møtested for matinteresserte, Mathallen på Vulkan, til høsten er enorm, og den blir ikke mindre nå som Norges ledende kulinariske fagmiljø bekrefter at de åpner en egen avdeling.

Kulinarisk Akademi kommer til å bygge et eget kurssenter på mezzaninen i Mathallen bestående av ett profesjonelt kjøkken, to hjemmekjøkken og møterom.

- Dette er en veldig spennende satsing for oss ved Kulinarisk Akademi, sier daglig leder Andrine Wefring.

Lunsj, middag og kveld

Det nye kurssenteret vil få sin egen inngang opp til mezzaninen som gjør at de vil kunne tilby kurs og arrangementer også etter Mathallens åpningstider.

- Her vil vi kunne tilby kurs for såvel profesjonelle kokker som matglade hjemmekokker, og vi vil ha store muligheter også til å holde kurs for mindre grupper. Hos oss skal alle mat- og vininteresserte finne en rekke spennende tilbud.

- Vi begynner i disse dager med utformingen av hva tilbudet i den nye avdelingen skal bestå i, men dette blir et kjærkomment tilskudd til utdanningen og kursene vi holder i våre lokaler i Maridalsveien 87 i dag, sier Wefring.

Foruten kurs og arrangementer for eksterne aktører, satser Kulinarisk Akademi også på et tett og nært samarbeid med de andre aktørene i Mathallen.

Styrket tilbud og stab

Kulinarisk Akademi har begynt prosessen med å øke staben for å bemanne den nye avdelingen i Mathallen.

Dagens tilbud av utdanning og kursvirksomhet i Maridalsveien med vinkelnerutdannelse, de internasjonale vinkursene til WSET, videreutdanning av kokker, produktutvikling og kokkekurs for hobbykokker kommer til å fortsette på lik linje som idag.

Med den nye satsingen befester Kulinarisk Akdemi sin posisjon som Norges ledende kompetansesenter for mat og drikke, og satsingen er helt i tråd med deres mål om å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.

Les mer om Mathallen på Vulkan her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her