Kulinarisk ekspertise til Mathallen

Kulinarisk ekspertise til Mathallen

Kulinarisk Akademi åpner en ny avdeling i Mathallen på Vulkan.

Interessen for åpningen av Oslos nye møtested for matinteresserte, Mathallen på Vulkan, til høsten er enorm, og den blir ikke mindre nå som Norges ledende kulinariske fagmiljø bekrefter at de åpner en egen avdeling.

Kulinarisk Akademi kommer til å bygge et eget kurssenter på mezzaninen i Mathallen bestående av ett profesjonelt kjøkken, to hjemmekjøkken og møterom.

- Dette er en veldig spennende satsing for oss ved Kulinarisk Akademi, sier daglig leder Andrine Wefring.

Lunsj, middag og kveld

Det nye kurssenteret vil få sin egen inngang opp til mezzaninen som gjør at de vil kunne tilby kurs og arrangementer også etter Mathallens åpningstider.

- Her vil vi kunne tilby kurs for såvel profesjonelle kokker som matglade hjemmekokker, og vi vil ha store muligheter også til å holde kurs for mindre grupper. Hos oss skal alle mat- og vininteresserte finne en rekke spennende tilbud.

- Vi begynner i disse dager med utformingen av hva tilbudet i den nye avdelingen skal bestå i, men dette blir et kjærkomment tilskudd til utdanningen og kursene vi holder i våre lokaler i Maridalsveien 87 i dag, sier Wefring.

Foruten kurs og arrangementer for eksterne aktører, satser Kulinarisk Akademi også på et tett og nært samarbeid med de andre aktørene i Mathallen.

Styrket tilbud og stab

Kulinarisk Akademi har begynt prosessen med å øke staben for å bemanne den nye avdelingen i Mathallen.

Dagens tilbud av utdanning og kursvirksomhet i Maridalsveien med vinkelnerutdannelse, de internasjonale vinkursene til WSET, videreutdanning av kokker, produktutvikling og kokkekurs for hobbykokker kommer til å fortsette på lik linje som idag.

Med den nye satsingen befester Kulinarisk Akdemi sin posisjon som Norges ledende kompetansesenter for mat og drikke, og satsingen er helt i tråd med deres mål om å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.

Les mer om Mathallen på Vulkan her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen