DAGENS RETT: Prøv denne kyllingsuppen med indisk vri
Dagens rett

Prøv denne kyllingsuppen med indisk vri

Denne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket faller på.

Suppe fortjener å få en større plass i kostholdet. Den gir deg egentlig alt du trenger i en skål. Og dagens suppe kan ingen takke nei til, for den har det lille ekstra. Så er det opp til deg hvilket tilbehør du velger, ris, naanbrød eller rundstykker.

Se alle de fristende oppskriftene på suppe

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Kyllingsuppe med indisk vri

Fremgangsmåte

Del kyllingfiletene i biter og stek dem i smør i en stekepanne.

Smelt smør i en stor kjele og ha i finsnittet chili, revet ingefær, gulrot, eple og løk.

Ha i karripulver og la det surre sammen med grønnsakene noen minutter før du har i finhakket hvitløk det siste minuttet og tilsetter hønsebuljong.

La alt koke sammen i 10 minutter. Kjør suppen sammen til den er glatt og uten klumper med en stavmikser eller i en foodprosessor.

Ha i matfløten og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingbitene.

Serveres med nanbrød og rikelig med finhakket, frisk koriander.

 21 oppskrifter med asiatisk touch du bare må prøve

Vil du heller lage en annen rett med kylling finner du flere hundre her

Lyst på en annen suppe? Her over 160 å velge mellom

Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter

Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen