Lær å lage tapas av mesterkokken Trond Moi

Tapasshow med Trond Moi på Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage tapas av mesterkokken Trond Moi

Det blir fest og morro når stjernekokken Trond Moi byr opp til en fabelaktig tapas-aften, hvor du vil få en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine favorittretter. Smake får du selvfølgelig også.

Tapas er små munnfuller som du kan se og smake i sin autentiske form på barer over hele Spania. Og det kan være så utrolig mye mer enn kjøttboller på pinne og potetomelett!  Dette har vi lyst til å lære bort. Bølgen & Mois egne Trond Moi tar deg med inn i ekte tapas-modus.

Foto: VioletaStoimenova

Trond Moi har både laget og lekt med tapas i mange år, og er en av Norges mest fremtredende kokker. Bølgen & Moi ble bygget på ønsket om å  skape minnerike øyeblikk inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst. Dette vil du få oppleve denne kvelden da Trond Moi viser deg sine favoritt tapasretter med smaker fra både hav og sjø, fjell og land.

Lær å lage de deiligste tapasretter, som om du skulle vært i Spania. I tillegg får du underveis nyte de deilige rettene. Ta deg et glass vin i baren, og forbered deg på god mat og en underholdende aften.

Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene deres har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Rawpixel

Kommende kurs

Til toppen