Mat
Lær å lage verdens beste vegetarretter – Matkurs 3. juni

Lær å lage verdens beste vegetarretter – Matkurs 3. juni

Lær deg hemmeligheten bak verdens beste vegetarretter gjennom dette matkurset med den indiske ekspert Niru Kumra.
01 November 2014 - 11:00

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Med dette kurset blir du en ekspert på det indiske kjøkkens berømte vegetarretter.

Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til kanskje verdens beste kjøkken når det kommer til vegetarretter. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.

Gjennom dette kurset vil du lage retter av grønnsaker, linser og bønner. Og får selvfølgelig også være med og lage naanbrød og ris som tilbehør til de ulike rettene.

Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste retter fra det Indiske kjøkken og imponere alle i omgangskretsen.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Niru Kumra fra Masalamagic, indisk matekspert.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - kurset avsluttes med et deilig måltid.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Onsdag 3. juni 2015, kl. 18.00 - ca. 22.00.
Pris: Kroner 1295 pr. person.
Sted: Masalamagic, Helgesensgate 73b, 0653 Oslo.

OBS: Kun 12 plasser.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 26.05.15
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning
• Råvarene under kurset
• Aslutningsmåltid
• Kurskompendium


Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den
Ukens drink

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den

Friske enkle drinker er alltid velkomne - også som en start på kvelden. Denne får drahjelp av en krydderlikør.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den
Ukens drink

Dette er tsjekkernes svar på en gin tonic - du vil garantert like den

Friske enkle drinker er alltid velkomne - også som en start på kvelden. Denne får drahjelp av en krydderlikør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Norge har to barer blant verdens 50 beste - Himkok og Svanen

Himkok er på 14. plass i årets Worlds50Bestbars, mens Svanen bykser fram til en 32. plass.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere
+
Godbiter i pollisten

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere

At Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bacalao er både vertens og budsjettets beste venn. Og smaken? Ja, den er himmelsk
Dagens rett

Bacalao er både vertens og budsjettets beste venn. Og smaken? Ja, den er himmelsk

Denne helgen gir vi deg oppskriften på en skikkelig herlig bacalao som lager seg selv mens du rigger til fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her