Mat
Lær å lage verdens beste vegetarretter – Matkurs 3. juni

Lær å lage verdens beste vegetarretter – Matkurs 3. juni

Lær deg hemmeligheten bak verdens beste vegetarretter gjennom dette matkurset med den indiske ekspert Niru Kumra.
01 November 2014 - 10:00

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Med dette kurset blir du en ekspert på det indiske kjøkkens berømte vegetarretter.

Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til kanskje verdens beste kjøkken når det kommer til vegetarretter. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.

Gjennom dette kurset vil du lage retter av grønnsaker, linser og bønner. Og får selvfølgelig også være med og lage naanbrød og ris som tilbehør til de ulike rettene.

Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste retter fra det Indiske kjøkken og imponere alle i omgangskretsen.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Niru Kumra fra Masalamagic, indisk matekspert.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - kurset avsluttes med et deilig måltid.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Onsdag 3. juni 2015, kl. 18.00 - ca. 22.00.
Pris: Kroner 1295 pr. person.
Sted: Masalamagic, Helgesensgate 73b, 0653 Oslo.

OBS: Kun 12 plasser.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 26.05.15
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning
• Råvarene under kurset
• Aslutningsmåltid
• Kurskompendium


Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne
+
Tester

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne

For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om vin: rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om vin: rødvin

Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her