La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer

Vinsmaking med Mai Tjemsland 

(Foxys_forest_manufacture)

La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer

En av landets fremste vineksperter, Mai Tjemsland, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.

COVID-19

I tråd med regjeringens smitteverntiltak gjennomføres ingen av vårens planlagte kurs. Vi har derfor besluttet at dette kurset flyttes til mandag 5. oktober. Informasjon har blitt sendt ut til alle deltakere via e-post.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på vinsmaking i oktober, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Er du en av dem som lurer på hvordan vineksperter kommer frem til sine vinbeskrivelser? Eller har du rett og slett lyst til å oppleve vin på en helt ny måte? Nå har du muligheten.

Denne kvelden får du en gyllen mulighet til å bli kjent med vin, av en ekte ekspert.

Master of Wine Mai Tjemsland

Mai Tjemsland er en av Norges fem innehavere av tittelen Master of Wine, den gjeveste og høyeste tittelen en kan oppnå i vinverdenen. Hun vil ta deg med på en reise gjennom vinens vidunderlige verden, og lære deg basic-kunnskapen man trenger for å manøvrere seg gjennom polets mange hyller. 

Å lære om vin fra bunnen er nyttig for alle som er glade i vin. Noen bruker et helt liv på å bli ekspert. Men det er ingen grunn til å miste motet av den grunn. I løpet av denne kvelden kan vi love deg et godt innblikk i og nye ferdigheter i vinsmakerkunsten.

Denne kvelden vil hun lære deg om basiskunnskapene om vin. Hun viser deg i praksis hvordan du skal smake vin og hvordan du lettere kan gjenkjenne ulike druer og vintyper.

Vi begynner selvfølgelig kvelden med noe sprudlende i glasset, før vi smaker ikke mindre enn 4 hvitviner og 5 rødviner, som på hver sin måte godt beskriver de viktigste hovedelementene i det å smake vin. 

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Se alle våre kurs her

Kommende kurs

Til toppen