Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Vinkurs 15. juni i Oslo

(Bilde: knape)

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig.

Aase E. Jacobsen Foto: Julie H. Amundsen

Etter en spesiell vår har er det med stor glede at vi skal gjennomføre vår svært populære smaking med fokus på sommerlige viner. Den norske sommeren er magisk enten den blir feriert ved sjøen, på fjellet, i sør eller nord. Derfor er det lurt å være føre var, og vite hva du skal kjøpe inn av friske, lyse, gule og rosa viner, med og uten bobler.

På denne smakingen vil du få smake 10 deilig viner, perfekte for sesongen. 

Foredragsholder vil denne gangen være Apéritifs egen vinekspert og redaktør Aase E. Jacobsen. Hun har gjennom de siste 30 årene besøkt de fleste vinregionene samtidig som hun smaker minst 8000 viner i løpet av et år. Det er dermed med stor glede at hun skal guide deg gjennom hva sommeren har å by på av gode vinopplevelser, og hvilke du skal unngå. 

For her lærer Aase deg forskjellen på de ulike typene av musserende viner som prosecco, cava og crémant. Du får dybdekunnskap om roséviner - både med og uten bobler, og om de utsøkte hvitvinene fra blant annet Chablis, Muscadet og Sancerre.

 

Smak 10 delikate viner
Vinene du får smake denne kvelden nytes godt alene, men du vil også få gode råd og tips om matretter som passer ypperlig til de ulike vinene - slik at du stiller godt forberedt til sommerens mange sammenkomster og lystige lag.

I tillegg til å smake hele 10 viner denne kvelden, vil du få et godt innblikk i de ulike druetypene og vinområdene hvor de beste sommervinene produseres.

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Covid-19

Våre gjesters helse og sikkerhet er øverst på vår prioriteringsliste, og vi ønsker at du skal føle deg trygg på våre kurs. Vi følger gode rutiner for smittevern etter reglene staten har gitt. Det vil derfor bli noen endringer fra slik våre kurs har blitt gjennomført tidligere. Alle gjester vil sitte med 1 meters avstand. Du får kun sitte sammen med dem du har bestilt med, og etter statens krav om at man skal dele husstand. Det vil også bli lagt opp en bordplan, og alle gjester vil få tildelt sitteplasser på forhånd. Derfor er det viktig at de du vil sitte med bestiller sammen. Maks 4 personer får sitte sammen. 

Gå ikke glipp  av denne svært lærerike smakingen - ta med deg din kjære, venninner eller kompiser, kolleger eller familie på en høyst nyttig vinopplevelse!

Kommende kurs

Til toppen