Det er snart sommer: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Vinkurs 4. juni i Oslo

(Bilde: knape)

Det er snart sommer: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Mai Tjemsland, som er en av fem med tittelen Master of Wine i Norge, og som pendler fast til Sicilia, vet alt om hvilke viner som passer til den lyse og varme årstid. Sommersesongen 2019 blir den beste noensinne etter denne kvelden.

Mai Tjemsland, som var den andre til å ta tittelen Master of Wine i Norge, inviterer denne kvelden til en vinsmaking som ligger hennes hjerte ekstra nært. Når du bor deler av året på Sicilia som Mai gjør, vet du også hvilke vin som egner seg for den varme årstiden.

 

Og hold ut, den kommer snart til våre kanter også. Derfor er det lurt å være føre var, og vite hva du skal kjøpe inn av friske, lyse, gule og rosa viner, med og uten bobler.

Det får du vite og smake i løpet av dette kurset. 

For her lærer Mai deg forskjellen på de ulike typene av musserende viner som prosecco, cava og crémant. Du får dybdekunnskap om roséviner - både med og uten bobler, og om de utsøkte hvitvinene fra Chablis, Muscadet og Sancerre.

Smak 10 delikate viner

Vinene du får smake denne kvelden nytes godt alene, men du vil også få gode råd og tips om matretter som passer ypperlig til de ulike vinene - slik at du stiller godt forberedt til sommerens mange sammenkomster og lystige lag.

I tillegg til å smake hele 10 viner denne kvelden, vil du få et godt innblikk i de ulike druetypene og vinområdene hvor de beste sommervinene produseres.

Gå ikke glipp  av denne svært lærerike smakingen - ta med deg din kjære, venniner eller kompiser, kolleger eller familie på en høyst nyttig vinopplevelse!

Se alle våre kurs her

Kommende kurs

Til toppen