Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Vinkurs 8. juni i Oslo

(Bilde: knape)

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Mai Tjemsland, som er en av fem med tittelen Master of Wine i Norge, og som pendler fast til Sicilia, vet alt om hvilke viner som passer til den lyse og varme årstid. Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.

 Master of Wine Mai Tjemsland

Mai Tjemsland, som var den andre til å ta tittelen Master of Wine i Norge, inviterer denne kvelden til en vinsmaking som ligger hennes hjerte ekstra nært. Når du bor deler av året på Sicilia som Mai gjør, vet du også hvilke vin som egner seg for den varme årstiden.

Og hold ut, den kommer snart til våre kanter også. Derfor er det lurt å være føre var, og vite hva du skal kjøpe inn av friske, lyse, gule og rosa viner, med og uten bobler.

Det får du vite og smake i løpet av dette kurset. 

For her lærer Mai deg forskjellen på de ulike typene av musserende viner som prosecco, cava og crémant. Du får dybdekunnskap om roséviner - både med og uten bobler, og om de utsøkte hvitvinene fra Chablis, Muscadet og Sancerre.

 

Smak 10 delikate viner
Vinene du får smake denne kvelden nytes godt alene, men du vil også få gode råd og tips om matretter som passer ypperlig til de ulike vinene - slik at du stiller godt forberedt til sommerens mange sammenkomster og lystige lag.

I tillegg til å smake hele 10 viner denne kvelden, vil du få et godt innblikk i de ulike druetypene og vinområdene hvor de beste sommervinene produseres.

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Gå ikke glipp  av denne svært lærerike smakingen - ta med deg din kjære, venniner eller kompiser, kolleger eller familie på en høyst nyttig vinopplevelse!

Kommende kurs

Til toppen