Lager kaffe til å gå amok av!

I Danmark har Scanomat et spennende kaffekonsept kalt AMOKKA som nå lanseres i Norge. Konseptet handler om at kaffen skal smake fantastisk uten at det tar for lang tid å lage den.

Logoen til AMOKKA er en dansende kvinne, og det finnes kopper, glass, sjokolade, kaffe, o.l. utstyrt med denne logoen. I den forbindelse har Scanomat utviklet Barista Express, en kaffemaskin som bruker hele bønner og frisk melk. Bønne til kopp konseptet gir en spesielt frisk smaksopplevelse. På bare 15 sekunder kan man enkelt tilberede tolv ulike kaffedrikker av høy kvalitet, kun ved å trykke på én knapp! Hele 365 kunder kan gå amok med en kopp kaffe før maskinen trenger etterfylling.

Barista Express er både enkel å betjene og lett å rengjøre. Renholdet er selvfølgelig viktig når man bruker frisk melk, men melken oppbevares i en separat kjølebeholder som er enkel å ta ut for nødvendig renhold.

Scanomat er et dansk merke som kun leverer design av eksklusiv kvalitet. Kaffemaskinen Barista Express passer like godt i à la carte-restauranter som i kantiner, kiosker og servicehandelsbutikker som ønsker å tilby kundene sine velsmakende kaffedrikker. Det er fullt mulig å bare kjøpe kaffemaskinen, men det finnes også mye tilbehør innen AMOKKA-konseptet, heter det i en pressemelding fra Scanomat.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen