Linie Aquavit til Bocuse d'Or Europe 2008

Arcus har inngått en samarbeidsavtale med organisasjonskomiteen av Bocuse d'Or Europe 2008.
Redaksjonen
25 Mars 2008 - 12:55

Avtalen gir selskapet mulighet til å presentere Linie Aquavit som matbrennevin for den europeiske kokkeeliten, skriver Arcus i en pressemelding.
 
Eyvind Hellstrøm er President for Bocuse d'Or Europe og er meget godt fornøyd med å få Arcus som samarbeidspartner. 
 
Støttespiller
- Arcus og Linie Aquavit har de siste årene vist seg som en viktig støttespiller til det kulinariske miljøet i Norden. Spesielt gjennom den nordiske kokkekonkurransen Linie Award, og ved å vise hvordan fatmodnet akevitt og mat kan harmonere. Derfor er jeg glad for at Norges nasjonalbrennevin er med på laget når Europas beste kokker samles til dyst i Stavanger, og ser frem til at de også kan få presentert den unike norske akevitten, sier Hellstrøm.
 
Rundet 20
Bocuse d'Or i Lyon har nettopp rundet 20 år.
 
Når Bocuse d'Or Europe for første gang skal arrangeres i Norge, blir det en matfest med kokkekunst, lokale råvarer og matglede.
 
Hele 20 nasjoner stiller og det er obligatorisk å delta i europamesterskapet for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i Lyon i 2009.
 
Viktig arena
- Bocuse d'Or Europe 2008 er definitivt den viktigste arenaen for Arcus å være på i år. Vi får en unik mulighet til å presentere Linie Aquavit som et utmerket matbrennevin for et bredt publikum, inkludert Europas kokkeelite, sier informasjonssjef Hege Ramseng i Arcus.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mango gjør susen i denne wokoppskriften
Dagens rett
Wok med mango

Mango gjør susen i denne wokoppskriften

Men også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her