Linie Aquavit til Bocuse d'Or Europe 2008

Arcus har inngått en samarbeidsavtale med organisasjonskomiteen av Bocuse d'Or Europe 2008.
Redaksjonen
25 Mars 2008 - 13:55

Avtalen gir selskapet mulighet til å presentere Linie Aquavit som matbrennevin for den europeiske kokkeeliten, skriver Arcus i en pressemelding.
 
Eyvind Hellstrøm er President for Bocuse d'Or Europe og er meget godt fornøyd med å få Arcus som samarbeidspartner. 
 
Støttespiller
- Arcus og Linie Aquavit har de siste årene vist seg som en viktig støttespiller til det kulinariske miljøet i Norden. Spesielt gjennom den nordiske kokkekonkurransen Linie Award, og ved å vise hvordan fatmodnet akevitt og mat kan harmonere. Derfor er jeg glad for at Norges nasjonalbrennevin er med på laget når Europas beste kokker samles til dyst i Stavanger, og ser frem til at de også kan få presentert den unike norske akevitten, sier Hellstrøm.
 
Rundet 20
Bocuse d'Or i Lyon har nettopp rundet 20 år.
 
Når Bocuse d'Or Europe for første gang skal arrangeres i Norge, blir det en matfest med kokkekunst, lokale råvarer og matglede.
 
Hele 20 nasjoner stiller og det er obligatorisk å delta i europamesterskapet for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i Lyon i 2009.
 
Viktig arena
- Bocuse d'Or Europe 2008 er definitivt den viktigste arenaen for Arcus å være på i år. Vi får en unik mulighet til å presentere Linie Aquavit som et utmerket matbrennevin for et bredt publikum, inkludert Europas kokkeelite, sier informasjonssjef Hege Ramseng i Arcus.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sjeldent møte med norsk vinmaker
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Sjeldent møte med norsk vinmaker

Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her