Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 18. november

Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene
Foto: (Istock - igorr1)

Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene

Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
11 November 2024 - 09:25

Dette blir en vinsmaking for deg som ønsker å starte med vinlagring, allerede er i gang, eller bare vil lære mer om hvordan vin utvikler seg over tid. Hvis du bare ønsker å smake på 8 gode viner, er dette også et arrangement for deg.

Thomas Ingebrigtsen og Master of Wine Sebastian Bredal står klare for å gi deg råd til hvordan du kan komme i gang eller videreutvikle vinkjelleren din. Hva er det som gjør vin lagringsdyktig og hvilke viner egner seg for lagring? Få svaret den 18. november. Du vil få konkrete tips på smarte kjøp og lure strategier. De 8 vinene som blir servert, er nøye utvalgt av Thomas og Sebastian.

Thomas Ingebrigtsen har bakgrunn fra kommunikasjon og merkevarebygging, men lot hjertet vinne over fornuften da han i 2022 begynte i Symposium Wines for å kunne jobbe med vin på heltid. Thomas er student på WSET diploma og har holdt egen vinkjeller siden 2008. Han sier selv han stort sett har gjort alle tabber det er mulig å gjøre i kjelleren – men lært av dem.

Thomas Ingebrigtsen Foto: Symposium Wines

Nå vil han dele sine erfaringer og sammen med Sebastian Bredal MW sette lys på hvordan du raskt og effektivt kan bygge opp din egen vinkjeller innenfor ditt eget budsjett. Sebastian Bredal er portfolio director hos Symposium Wines, et vinimportselskap han selv startet i 2009. Han er en av rundt 400 i verden som kan titulere seg som Master of Wine; den vinutdannelsen i verden med høyest anseelse. 

Master of Wine, Sebastian Bredal Foto: Symposium Wines

Det er trygt å si at dette er to karer som besitter en enorm mengde med kunnskap og det helt åpent for å stille spørsmål underveis. Etter kurset vil du ha mer kunnskap om hvordan du kan investere i en vinkjeller som gir deg glede i mange år fremover.

Lagringsvin.png [36.72 KB]
Endringer kan forekomme

Ta med deg kollegaer, venner eller familie og bli med på en spennende kveld med mye godt i glasset.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Son

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner

Bli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her