Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 18. november

Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene
Foto: (Istock - igorr1)

Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene

Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
11 November 2024 - 08:25

Dette blir en vinsmaking for deg som ønsker å starte med vinlagring, allerede er i gang, eller bare vil lære mer om hvordan vin utvikler seg over tid. Hvis du bare ønsker å smake på 8 gode viner, er dette også et arrangement for deg.

Thomas Ingebrigtsen og Master of Wine Sebastian Bredal står klare for å gi deg råd til hvordan du kan komme i gang eller videreutvikle vinkjelleren din. Hva er det som gjør vin lagringsdyktig og hvilke viner egner seg for lagring? Få svaret den 18. november. Du vil få konkrete tips på smarte kjøp og lure strategier. De 8 vinene som blir servert, er nøye utvalgt av Thomas og Sebastian.

Thomas Ingebrigtsen har bakgrunn fra kommunikasjon og merkevarebygging, men lot hjertet vinne over fornuften da han i 2022 begynte i Symposium Wines for å kunne jobbe med vin på heltid. Thomas er student på WSET diploma og har holdt egen vinkjeller siden 2008. Han sier selv han stort sett har gjort alle tabber det er mulig å gjøre i kjelleren – men lært av dem.

Thomas Ingebrigtsen Foto: Symposium Wines

Nå vil han dele sine erfaringer og sammen med Sebastian Bredal MW sette lys på hvordan du raskt og effektivt kan bygge opp din egen vinkjeller innenfor ditt eget budsjett. Sebastian Bredal er portfolio director hos Symposium Wines, et vinimportselskap han selv startet i 2009. Han er en av rundt 400 i verden som kan titulere seg som Master of Wine; den vinutdannelsen i verden med høyest anseelse. 

Master of Wine, Sebastian Bredal Foto: Symposium Wines

Det er trygt å si at dette er to karer som besitter en enorm mengde med kunnskap og det helt åpent for å stille spørsmål underveis. Etter kurset vil du ha mer kunnskap om hvordan du kan investere i en vinkjeller som gir deg glede i mange år fremover.

Lagringsvin.png [36.72 KB]
Endringer kan forekomme

Ta med deg kollegaer, venner eller familie og bli med på en spennende kveld med mye godt i glasset.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her