Lysholm Linie vant

Lysholm Linie Aquavit vant nylig den prestisjetunge konkurransen "The International Wine & Spirit Competition". Den årlige konkurransen er den største innen internasjonal vin- og brennevinsmaking.
Redaksjonen
13 September 2004 - 01:00

- Medaljen henger veldig høyt. Seieren er et bevis på at Arcus leverer verdens beste akevitt, sier markedsdirektør Christian Brink.

Trofeet, som Arcus får tildelt i London i slutten av oktober, vitner om en enorm internasjonal anerkjennelse. Seieren er nok et bevis på at Arcus er godt forberedt for videre vekst.

- Arcus-Gruppen har mer enn 80 års erfaring i å utvikle og importere alkoholholdige drikker for norske og nordiske ganer. Ved hjelp av sterke markedsgrep skal vi bli en av de tre ledende vin- og brennevinsaktørene i det nordiske markedet, sier Brink.

Arcus AS opplever en kraftig vekst i eksportmarkedet. Bare de siste 12 månedene har akevittsalget rundet 1,6 millioner flasker akevitt. Samtidig øker salget av Lysholm Linie Aquavit jevnt i det tyske markedet, tross at markedet totalt sett har gått noe tilbake. Arcus opplever solid vekst i salget til både USA og Danmark, i tillegg øker taxfree-salget. Så mye som halvparten av Arcus'' eksport til Europa er Lysholm Linie Aquavit.

Linie Award
I kjølevannet av den prestisjetunge utnevnelsen jakter Arcus i disse dager på Norges nye stjernekokk. I samarbeid med mesterkokk Eyvind Hellstrøm arrangerer Arcus en storstilt konkurranse, Linie Award, for å kåre Norges nye kokketalent. Vinneren av konkurransen vil blant annet bli belønnet med et opphold på et tre stjerners Michelin kjøkken i Europa. Finalen går av stabelen på Grand Café i Oslo mandag 20. september 2004.

Kilde: Arcus/NTB

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her