Månedens leverandør august 2001

Månedens leverandør for august er velkjente Stenberg & Blom. Med sterke kort både på vin- og brennevinsiden, har de posisjonert seg med et solid grep om markedet og er ansett som en stabil leverandør gjennom flere år.
Redaksjonen
24 August 2001 - 01:00

Stenberg & Blom A/S ble etablert i 1986. Firmaet har imidlertid røtter tilbake til slutten av 1920-årene, gjennom agenturfirmaet Knut Krag. Fredrik Blom startet sin vinkarriere her i 1974, og ble deretter partner. Senere fusjonerte selskapet med vin- og brennevinsdivisjonen til Gunnar Stenberg A/S, og har siden båret navnet Stenberg & Blom A/S. 2001 har medført ytterligere endringer i eierstrukturen, etter at selskapet Fram Management kom med på eiersiden.

Så langt i 2001 har Stenberg & Blom vært igjennom en reorganisering, som man allerede begynner å se resultater av i form av økt salg og nye leverandører i systemet.

Stenberg & Blom har som målsetting å være en av Norges ledende leverandører av vin og brennevin. Firmaet holder til i moderne lokaler på Ryen i Oslo, og teller åtte medarbeidere - hvor de fleste er ansatt innen salg og markedsføring av produktporteføljen.

Selskapet representerer store og kjente produsenter, både innen vin og brennevin. Av brennevin kan vi trekke frem Drambuie likør, Larsen konjakk, Hot n'Sweet Vodka Shot, Lapponia bærlikører og Precis Vodka. På vinsiden inngår bl.a. Masi, Marqués de Cáceres, Trimbach, Undurraga, KWV og Farnese - i tillegg til Graham's portvin og Lanson Champagne.

Asahi Super Dry ble lansert i år. Dette er Japans største øl, og det tredje største i verden.

En pen blanding av kjente og nye, innovative produsenter som tilbys til Vinmonopolet og Horeca-markedet. Serien av viner med Cuvée Christer Berens er et eksempel på nytenking, der kvalitet i relasjon til pris har spilt en vesentlig rolle.

Stenberg & Blom har valgt VSD Logistics som logistikkpartner. De kan vise til høy faglig kompetanse, og sørger for en kostnadseffektiv og sikker vareflyt av produktene. Estimert salgsvolum for år 2001 er 3,5 millioner flasker.

Nedenfor følger praktisk informasjon om firmaet og deres ansatte.
(brukernavn: stenblom - passord: kunde)

Ansatte i Stenberg & Blom

Managing Director

Accountant

Co-ordinator Logistics

Brand Manager

Market Manager

Key Account Manager Off-trade

Key Account Manager On-Trade

Sales Manager On-Trade

Noen av produktene i porteføljen

Undurraga Cabernet Sauvignon

Masi Amarone Costasera Classico

Cuvée Christer Berens Abruzzo

Marqués de Cáceres Reserva

Cathedral Cellar Pinotage

Trimbach Riesling

Serègo Alighieri Possessioni Bianco

Lanson Black Label Brut

Larsen XO

Drambuie

Precis Vodka

Asahi Super Dry

Linker til noen av produsentene i Stenberg & Bloms portefølje:

Finca Flichman

www.flichman.com.ar

Antonin Rodet

www.rodet.com

Marchesi de' Frescobaldi

www.frescobaldi.it

Masi Agricola

www.masi.it

Farnese Vini

www.farnese.it

Calatrasi

www.calatrasi.it

Los Llanos

www.losllanos.com

KWV International

www.kwv-international.com

Trimbach

www.maison-trimbach.fr

Mezzacorona

www.mezzacorona.it

Champagne Lanson

www.lansonpf.com

Champagne Besserat de Bellefon

www.besseratdebellefon.com

Graham's

www.grahams-port.com

Larsen

www.cognac-larsen.fr

Drambuie

www.drambuie.com

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her