Mangfoldig  forsmak

Mangfoldig forsmak

Den største matbegivenheten i Oslo på årevis, Mathallen på Vulkan, er snart en realitet. Denne helgen får du en forsmak.

- Forsmak 2012 er en internasjonal mat- og drikkefestival som skal presentere det beste av norsk mat og drikke. Som publikum kan du la deg friste av upasteuriserte oster, rømme eller yoghurt fra Avdem Gardsysteri, fenalår fra Villsaukongen eller eplemost fra Epleblomsten, forklarer en entusiastisk festivalsjef, Sverre Landmark.

For hele familien

I tillegg til smaksprøver og salgsboder fra over 50 av de beste norske produsentene, arrangeres det kurs, debatter, foredrag og seminarer med både kjendiskokker og kommende kokkestjerner. Festivalen har gratis inngang og passer for hele familien.

Forsmak arrangeres i Mathallen på Vulkan ved Akerselva i Oslo, den 2. -3. mars. Forsmak er, enkelt og greit, en forsmak på hva du kan forvente deg av Mathallen på Vulkan når den offisielt åpner i oktober.

Helt usnobbete

- Mathallen blir det store matmarkedet man har savnet i Oslo, og som man finner i alle europeiske byer med respekt for seg selv. På Forsmak vil du møte alt fra alt fra profesjonelle matentusiaster og kokker til matglade amatører, og til med et eget matkurs for barn! Det er viktig å understreke at dette ikke blir et «snobbested», men et sted for folk flest som er mat- og drikkeinteressert, sier Landmark.

I det gamle broverkstedet på Vulkan begynner nå den nye Mathallen å ta form. Over tre plan på til sammen nærmere 3500 kvm skal det utvikles en arena og møteplass for alle som er opptatt av mat og matopplevelser. Mathallen skal i tillegg til å fungere som en markedsplass også være et opplevelsessenter for de som er glade i mat. Her ønsker man å tilby noe som kan skape et treffpunkt for mannen i gata, de som er spesielt interessert i mat og de profesjonelle. Her kan du både lære bort og bli lært.

Les mer her: http://vulkanoslo.no/default.aspx?menu=50

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen