Margarita

Ukens drink, Margarita, er basert på tequila. Tequila produseres av Agave, og hva slags råstoff det er finner du ut dersom du leser videre. Siden det er sommer og ferietid gir vi deg like godt to varianter av deilige Margarita.

Margarita er den mest kjente tequiladrinken og stammer fra tropeparadiset Acapulco, Mexico. Margarita Sames levde her ved slutten av 40-tallet et hektisk partyliv sammen med sin ektemann. Hun fikk idéen til drinken da hun var på jakt etter en ny, forfriskende drink å servere sine gjester.

Fordelen med drinken var i følge Margarita selv at den kunne hun nyte flere av uten å bli beruset. Det er Margaritas avdøde mann som har fått æren for drinken. Hans bidrag besto vel stort sett i at han navnga den, og sikkert satte stor pris på den.

Original Margarita

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Ultimate Margarita

Fremgangsmåte

Fukt kanten av et glass med lime, dypp i salt. Miks ingrediensene med is, fyll glasset og pynt med en limeskive.

Svært delikat, gulgrønt utseende med fin saltkant. En klar tequiladrink med god friskhet, sødme og saltpreg.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen