Drikke
Matkurs 16. juni – Grunnkurs i saus i Mathallen

Matkurs 16. juni – Grunnkurs i saus i Mathallen

Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.
20 Mai 2014 - 18:15

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser.

Kokkene viser deg seks ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Mandag 16. juni 2014, kl. 17.00 - ca. 20.30.
Sted: Kulinarisk Akademi – Mathallen (2. etg.), Maridalsveien 17 A, 0175 Oslo.
Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/Telthusbakken – 2 min. gange derfra.
Pris: kroner 995 pr. person.
Avbestillingsfrist: 08.06.14 kl. 23.59.

OBS: Kun 22 plasser.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no. Spørsmål? Send en mail.

Dette kurset gjennomføres også 17. juni 2014.

 

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 3 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Smaksprøver under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium


Kulinarisk Akademi

Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved Kulinarisk Akademi, som er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Målet er å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin kunnskap.

Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt lager du en lekker blåskjellsuppe
Dagens rett

Så enkelt lager du en lekker blåskjellsuppe

I denne oppskriften er det kokosmelk og ingefær som gjær susen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her