Matkurs i Trondheim: Lær å komponere de deiligste asiatiske retter med sjømat i fokus

Matkurs 28. september i Trondheim

(aedkais)

Matkurs i Trondheim: Lær å komponere de deiligste asiatiske retter med sjømat i fokus

Det asiatiske kjøkkenet er svært så spennende og omfangsrikt, vi snakker tross alt et helt kontinent. Lørdag 28. september får du en utmerket anledning til å lære deg å jobbe asiatiske og norske råvarer i skjønn forening.

EC Dahls kjøkkensjef Andreas Strømsland

En ting som aldri vil slå feil er Asias eksotiske smaker kombinert med norske råvarer. Denne dagen vil kjøkkensjef Andreas Strømsland lære deg sine beste teknikker for å sette sammen en utsøkt tre-retters meny med asiatiske smaker og sjømat i fokus. 

Til forrett kan han friste med en spennende fisk- og blåskjellsuppe, etterfulgt av bakt kveite med ekte thailandske smaker, og til avslutning en dessert hvor mangoen får skinne. På E.C. Dahls Pub og Kjøkken er det duket for et svært lærerikt kurs som avsluttes med en deilig middag basert på nettopp disse rettene. 

Kjøkkenet i andre etasje på E.C. Dahls Pub og Kjøkken har en arbeidsbenk og fullt utstyrt kjøkken. Her vil du få tilgang på topp utstyr, alle får låne et forstykke og alle er med på å lage ulike deler av maten og rettene kokken går gjennom.

  Foto: vichie81

Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt. De har øl- eller vin-pakke til kr 445 for dem som ønsker dette til måltidet.

Kommende kurs

Til toppen