Matkurs i Trondheim: Lær å komponere de deiligste asiatiske retter med sjømat i fokus

Matkurs i Trondheim

(LarisaBlinova)

Matkurs i Trondheim: Lær å komponere de deiligste asiatiske retter med sjømat i fokus

Smaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet gjør seg utrolig godt i møte med norsk fisk og sjømat.  Kjøkkensjef Andreas Strømsland lærer deg hvordan du forener disse i skjønn harmoni.

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på matkurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

EC Dahls kjøkkensjef Andreas Strømsland

En ting som aldri vil slå feil er Asias eksotiske smaker kombinert med norsk fisk og sjømat. Denne dagen vil kjøkkensjef Andreas Strømsland lære deg sine beste teknikker for å sette sammen en utsøkt tre-retters meny med asiatiske smaker og sjømat i fokus. 

Til forrett kan han friste med en spennende fisk- og blåskjellsuppe, etterfulgt av bakt kveite med ekte thailandske smaker, og til avslutning en dessert hvor mangoen får skinne. På E.C. Dahls Pub og Kjøkken er det duket for et svært lærerikt kurs som avsluttes med en deilig middag basert på nettopp disse rettene. 

Kjøkkenet i andre etasje på E.C. Dahls Pub og Kjøkken har en arbeidsbenk og fullt utstyrt kjøkken. Her vil du få tilgang på topp utstyr, alle får låne et forstykke og alle er med på å lage ulike deler av maten og rettene kokken går gjennom. 

Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt. De har øl- eller vin-pakke til kr 445 for dem som ønsker dette til måltidet.

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

  Foto: vichie81

Kommende kurs

Til toppen