Denne proffe retten lager du på en halvtime
Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenDet som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften være uprøvd.
Les hele sakenDette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele sakenOvnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.
Les hele sakenDe ingefærkokte gulrøttene setter en ekstra spiss på denne klassiske retten med dampet kveite, agurksalat og sandefjordsmør.
Les hele sakenDenne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.
Les hele sakenI denne oppskriften møtes norske råvarer og en kinesisk tradisjon. Lettlaget og ikke minst knallgodt.
Les hele sakenDenne lekre oppskriften er langt enklere enn den ser ut til.
Les hele sakenKveitefilet er luksuriøst og en fisksort med mye smak. Derfor passer den så godt på en seng av grønnsaker. Og saus er helt overflødig.
Les hele sakenKombinasjonen av gulrot og blåskjell gir denne fiskemiddagen mye karakter og et sommerlig preg.
Les hele sakenNydelig kveite, hollandaisesaus og smørkokte grønnsaker, gjerne asparges og nykål for ekstra vårfølelse.
Les hele sakenDenne middagsretten er fargerik både i smak og utseende. Har du ikke kveite, kan du fin bruke annen fisk.
Les hele sakenForhåpentligvis har du sikret deg kveite til jul. Da skal du prøv denne oppskriften.
Les hele sakenKveite er en eksklusiv råvare, så den må brukes etter hva budsjettet tåler. Masse smak til denne suppen får du ved å bruke fiskehodet som du får billig i fiskedisken.
Les hele sakenKveite er en takknemlig råvare som smaker like godt fra stekepanne som fra grill - og som trives med de fleste tilbehør. Som her med smaker fra Middelhavet.
Les hele sakenKveitefilet er luksusen i denne retten som er mye enklere å lykkes med enn du kanskje tror.
Les hele sakenKveite kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Med denne oppskriften kommer delikatessen ekstra godt til sin rett.
Les hele sakenKveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Les hele sakenGrillet taco med kveite er sabla godt. Og perfekt på en sommerlig fredagskveld. Her er dagens middagsoppskrift.
Les hele sakenKveite er en utsøkt fiskesort. La gå at den koster en del ekstra, men så smaker den jo også deretter. Slik blir den ekstra raffinert fra grillen.
Les hele sakenOg når dette får følge av nypoteter og hollandaisesaus, blir det virkelig fest i munnen.
Les hele sakenKveite er en lekkerbisken i seg selv. Men når du får den servert som her, enten mer klassisk med poteter, eller med quinoasalat, toppet med ingefærsaus, blir det fest i stua.
Les hele sakenEn salsa som riktignok ikke er sterk, men frisk, løfter den gode kveitesmaken.
Les hele sakenKveite er en eksklusiv fisk og har derfor en naturlig plass når noe skal feires.
Les hele sakenKveite er festingrediens nummer en og med dette smaksrike tilbehøret kan du være litt gjerrig med denne eksklusive fiskeråvaren. Det er jo tross alt midt i uka.
Les hele sakenFennikel, bønner og erter fra nærmeste reko-leverandør, er på sitt beste akkurat nå. De fortjener å få følge av det beste fra havet.
Les hele sakenKveite er vår festfisk nummer en og når den bakes hel i ovnen og serveres med din egen skalldyrsaus belønnes du rikelig med smak. Litt med tidkrevende tilbehør riktignok, men det er det verdt.
Les hele sakenNår det koker på kjøkkenet, må tiden du tilbringer der reduseres til et minimum. Da kommer denne retten inn som en reddende engel. Den smaker da også himmelsk.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken