I dag lager vi grillspyd av kveite og reker
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Les hele sakenDen er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.
Les hele sakenDet er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenDet som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften være uprøvd.
Les hele sakenDette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele sakenOvnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.
Les hele sakenDe ingefærkokte gulrøttene setter en ekstra spiss på denne klassiske retten med dampet kveite, agurksalat og sandefjordsmør.
Les hele sakenDenne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.
Les hele sakenI denne oppskriften møtes norske råvarer og en kinesisk tradisjon. Lettlaget og ikke minst knallgodt.
Les hele sakenDenne lekre oppskriften er langt enklere enn den ser ut til.
Les hele sakenKveitefilet er luksuriøst og en fisksort med mye smak. Derfor passer den så godt på en seng av grønnsaker. Og saus er helt overflødig.
Les hele sakenKombinasjonen av gulrot og blåskjell gir denne fiskemiddagen mye karakter og et sommerlig preg.
Les hele sakenNydelig kveite, hollandaisesaus og smørkokte grønnsaker, gjerne asparges og nykål for ekstra vårfølelse.
Les hele sakenDenne middagsretten er fargerik både i smak og utseende. Har du ikke kveite, kan du fin bruke annen fisk.
Les hele sakenForhåpentligvis har du sikret deg kveite til jul. Da skal du prøv denne oppskriften.
Les hele sakenKveite er en eksklusiv råvare, så den må brukes etter hva budsjettet tåler. Masse smak til denne suppen får du ved å bruke fiskehodet som du får billig i fiskedisken.
Les hele sakenKveite er en takknemlig råvare som smaker like godt fra stekepanne som fra grill - og som trives med de fleste tilbehør. Som her med smaker fra Middelhavet.
Les hele sakenKveitefilet er luksusen i denne retten som er mye enklere å lykkes med enn du kanskje tror.
Les hele sakenKveite kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Med denne oppskriften kommer delikatessen ekstra godt til sin rett.
Les hele sakenKveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Les hele sakenGrillet taco med kveite er sabla godt. Og perfekt på en sommerlig fredagskveld. Her er dagens middagsoppskrift.
Les hele sakenKveite er en utsøkt fiskesort. La gå at den koster en del ekstra, men så smaker den jo også deretter. Slik blir den ekstra raffinert fra grillen.
Les hele sakenOg når dette får følge av nypoteter og hollandaisesaus, blir det virkelig fest i munnen.
Les hele sakenKveite er en lekkerbisken i seg selv. Men når du får den servert som her, enten mer klassisk med poteter, eller med quinoasalat, toppet med ingefærsaus, blir det fest i stua.
Les hele sakenEn salsa som riktignok ikke er sterk, men frisk, løfter den gode kveitesmaken.
Les hele sakenKveite er en eksklusiv fisk og har derfor en naturlig plass når noe skal feires.
Les hele sakenKveite er festingrediens nummer en og med dette smaksrike tilbehøret kan du være litt gjerrig med denne eksklusive fiskeråvaren. Det er jo tross alt midt i uka.
Les hele sakenFennikel, bønner og erter fra nærmeste reko-leverandør, er på sitt beste akkurat nå. De fortjener å få følge av det beste fra havet.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.
Les hele sakenElgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenTilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenDen innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele saken