Matopplevelse for hundrelappen

Denne uka kan du få et måltid for 100 kroner på hele 21 spisesteder i Kristiansand. Målet er å lokke folk ut til byens spisesteder.

- Vi håper på å få folk som vanligvis ikke er så mye på restaurant til å ta turen ut for å spise. Det er ingen spesiell gruppe vi vil nå, vi prøver å komme ut til et litt bredere publikum enn vanlig, sier Harald Andersen som er daglig leder i Kvadraturforeningen til sørnett.no.

I tillegg til restaurantene selv, Matcirkus og Radio Sør, er Kvadraturforeningen en av arrangørene til "spis for 100-uka". Andersen både håper og tror at flere en vanlig tar turen ut, men han legger også til at han er spent på hva dagens snøvær vil gjøre med besøkstallene.

Andersen forteller at ideen til uka er basert på lignende prosjekter fra London og Canada, og at det trolig er første gang noe slik er arrangert i Norge.

- Markedsføringen har hovedsaklig blitt gjort gjennom sosiale medier som Facebook og Twitter, i tillegg har vi hatt annonser i lokalpressen og plakater rundt om i byen, sier Andersen.

Siden det var første dagen med "spis for 100-tilbudet" i går, så var det ikke så mange av spisestedene som kunne si hvor vellykket prosjektet er. Harald Andersen i Kvadraturforeningen hadde heller ikke fått inn noen tall tirsdag formiddag. Men de ansatte på Frøken Larsen kunne informere sørnett.no om at så godt som alle kundene der hadde bestilt måltidet til 100 kroner som er "Hjem-burger".

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen