Maurice Hennessy kommer - du er invitert

Som Apéritifs gjest kommer Maurice Hennessy til Norge, en av de siste gjenlevende av den berømte familien som skapte verdens største cognachus. Du inviteres til spennende foredrag og en unik smaking der den dyreste cognacen du skal stifte bekjentskap med koster hele 3 000 kroner og den nest dyreste drøye 2 000.

Det er sjelden Maurice Hennessy holder smakinger og fordrag. Derfor er det en begivenhet at han nå kommer til Norge og Apéritif. Hennessy er en av de siste gjenlevende av den berømte familien som på attenhundretallet introduserte det å tappe cognac på flasker.

Hennessy sitter på verdens største beholdning av gamle cognacer og har litt å boltre seg i. De 42 lagerhallene rommer i alt 260.000 fat. De edleste befinner seg i paradiset i det innerste av the father''s cellar, Hennessys eldste bygning fra 1764. Dette skal du selvfølgelig høre mer om under smakingen. Maurice Hennessy snakker et perfekt engelsk så du får neppe problemer med å holde følge.

Her er den fantastiske cognacmenyen
Hennessy VS kr 385
Hennessy VSOP Privilége kr 483
Hennessy XO kr 990
Hennessy Paradis kr 2 123
Hennessy EXTRA kr 3 000

Du skal altså smake cognac til en samlet verdi av 6 981 kroner, selvfølgelig under forutsetning at du kjøper inn alt selv og at du får tak i Hennessy EXTRA som kun er tilgjengelig i utvalgte taxfreebutikker.

Heftig progresjon
Dette er en cognacmeny du skal lete lenge etter. En progresjon der vi starter med den enkle VS-cognacen som likevel har flott karakter og som er en av verdens mest solgte kvalitetscognacer. Vi beveger oss raskt oppover via VSOP Privilége som inneholder 60 forskjellige cognacer til XO som er sammensatt av 100 ulike cognacer.

Paradis er utrolig rik. Den er blomsteraktig med svært god lengde og en ettersmak av tørkede frukter. Den er sammensatt av ikke mindre enn 200 ulike cognacer fra alle fire cognacregionene.

Hennessy EXTRA, som ikke er til salgs her i landet, bare på taxfree, koster hele 3 000 kroner for en flaske. Det sier seg selv at du skal være med å smake noe helt spesielt. Vi overlater til Maurice Hennessy å beskrive innholdet.

Det hele finner sted tirsdag den 27. februar på Hotel Continental i Oslo klokken 19.30. Og du betaler bare kroner 298.

Smakingen er allerede avholdt !

Her kan du lese mer om Hennessy

Kommende kurs

Til toppen