MEDLEMSBEDRIFTER I VBF

VBF har 24 medlemsbedrifter som representerer verdens ledende vin- og brennevinsprodusenter på det norske markedet. Medlemsbedrifter må være aktiv i bransjen og godkjennes av de andre medlemmene i foreningen.
Redaksjonen
07 Mars 2001 - 11:57

Allied Domecq Norway AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 10
Fax: + 47 22 06 56 11
Kontakt person:Eivind Schoyen

Amundsen AS
P.b.4556 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 23 26 10 00
Fax: + 47 23 26 10 01
Kontakt person:Cathrine Amundsen Dahl
 
Barcardi-Martini Norge AS
P.b.221 Økern
0510 OSLO
Tel.: + 47 22 88 79 50
Fax: + 47 22 88 79 51
Kontakt person:Trond Karlsen
 
Best Buys International AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 80
Fax: + 47 21 50 18 81
Kontakt person:Geir Sviland

Brand Partners AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.:+ 47  21 50 80 40
Fax:+ 47  21 50 18 01
Kontakt person:Erik Amundsen

Diageo Norge AS
P.b.377 Skøyen
0212 OSLO
Tel.:+ 47  22 51 59 00
Fax:+ 47 22 51 59 01
Kontakt person:Jörgen Andersson

Einar A. Engelstad AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 00
Fax: + 47 22 02 56 01
Kontakt person:Britt Engelstad
 
Eurowine AS
P.b.5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.:+ 47 22 85 09 09
Fax: + 47 22 85 09 00
Kontakt person:Petter Wulff
 
Hans A. Flaaten Vins AS
Nerhavna 28
1349 Rykkinn
Tel: 67 13 55 60
Fax: 67 13 36 08
Kontakt person: Nils H. Flaaten

Gaia Wine & Spirits AS
P.b.4787 Sofienberg
0506 Oslo
Tel: 23 29 29 83
Fax: 23 29 29 81
Kontakt person: Lars Geir J. Helliesen

Haugen-Gruppen AS
P.b.14
1541 VESTBY
Tel.: + 47 64 98 60 00
Fax: + 47 64 98 60 01
Kontakt person:Birgir Gudjonsson
E-post:FIXME: Link format not implemented: <link>birgir.gudjonsson@haugen-gruppen.no

Maxxium Norge AS
P.b.4531 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 22 02 64 00
Fax: + 47 22 95 29 59
Kontakt person:Johnny Gadderud
 
Modern Wines AS
Dronningensgt. 8A
0152 Oslo
Tel.: + 47 24 14 99 00
Fax: + 47 24 14 99 01
Kontakt person:Pål Atle Skjervengen

Moestue Grape Selections AS
P.b.6500 Rodeløkka
0501 OSLO
Tel.: + 47 22 15 93 50
Fax: + 47 22 15 93 52
Kontakt person:Christopher Moestue

Nordic Beverage Company
Kristian August gt. 19
0164 Oslo
Telefon: 23 35 48 00
Fax: 23 35 48 05
Kontaktperson: Inge Hilland

Hjemmeside: http://www.nbeverage.com 

Norex International AS
Hegdehaugsveien 31
0352 OSLO
Tel.: + 47 23 19 68 50
Fax:+ 47  22 46 83 30
Kontakt person:Roar Tofte
 
Norsk Vinsalg AS
Rådhusgaten 25
P.b.1426 Vika
N - 0115 Oslo
Telefon: + 47 22 41 40 97
Fax: + 47 22 41 40 99
Kontakt person:Odd Godager
 
Palmer & Co AS
P.b.5120 Majorstua
0302 OSLO
Tel.: + 47 23 33 38 70
Fax: + 47 23 33 38 71
Kontakt person:Ida Palmer
 
Robert Prizelius AS
P.b.5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.: + 47 23 19 86 70
Fax: + 47 23 19 86 75
Kontakt person:Morten Klebo Espe

Stenberg & Blom AS
P.b.10 Manglerud
0612 OSLO
Tel.: + 47 23 24 38 80
Fax: + 47 23 24 38 99
Kontakt person:Fredrik Blom
 
Strøm AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 60
Fax:+ 47 21 50 18 61
Kontakt person:Geir Eikeland
 
Vinarius AS
P.b.257
1377 BILLINGSTAD
Tel.: + 47 66 77 60 10
Fax: + 47 66 77 60 09
Kontakt person:Jørn Abrahamsen

Vincompagniet AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 22 12 81 00
Fax: + 47 22 12 81 01
Kontakt person:Kirsten Syvertsen

Winetailor AS
P.b.654
1411 KOLBOTN
Tel.:+ 47 66 81 71 30
Fax:+ 47  66 81 71 56
Kontakt person:Jacob Opedal

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her