Dagens rett

Minestronesuppe med småpølser

Det er tirsdag og vi finner frem suppekjelen. Varm suppe er deilig og ikke minst lettvint å tilberede. Du kan gjerne ha i litt ekstra godsaker i suppa, for dagens vinforslag er en råbillig italiener til under 60 kroner. Enkel og grei, men så passer den også meget godt til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Minestronesuppe med småpølser

Fremgangsmåte

Kok pastaen for seg - ellers kan den bli for mye kokt.

Rens grønnsakene og skjær dem i terninger. Hvitløken finhakkes.

Ha alt i en kjele og hell over buljongen. Tilsett tomatpuré, krydder og urter og la det koke i ca. 15 minutter.

Legg i pølsene og la det trekke noen minutter. Klipp persille og strø den over suppen ved servering.
Fint eller grovt brød smaker godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen