Noma-kokker åpner ny restaurant

Noma-kokker åpner ny restaurant

- De har rent talent og store baller, sier Noma-Redzepi.

De tidligere Noma-kokkene skal åpne sin egen restaurant i København, melder AFP.

Det gjør Samuel Nutter og Victor Wagman med velsignelse og støtte fra sin mentor, den danske kjendiskokken René Redzepi som er medeier av Noma, melder AFP Relaxnews.

– Vær så snill og gi deres støtte til disse to fantastiske unge kokkene som følger drømmen sin uten noen investorer, bare rent talent og store baller, skrev Redzepi på Twitter.

LES OGSÅ: Noma på topp igjen

I kjent Noma-stil skal kokkeduoen ha egen grønnsakshage på Sejerø som skal forsyne den nye restauranten Bror.

København har i løpet av kort tid fått flere nye restauranter i toppklassen. Felles for flere er at de har tidligere Noma-ansatte på kjøkkenet. Den australske kokken Kylie Kwong og en annen tidligere Noma-kokk, Christian Puglisi, fikk sin første Michelin-stjerne til restauranten Relae i fjor.

I tillegg skal Matt Orlando, som også tidligere var kokk på Noma, åpne en egen restaurant, Amass. Den skal skille seg ut gjennom sin amerikanske profil, og åpner i et tidligere havnelager, skriver AFP.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen