Norex velger Vectura som ny logistikkpartner

Fra og med siste uken i mars er Vectura AS valgt som ny logistikkpartner for hele produkt- og merkeporteføljen til vin- og brennevinsagenten Norex International AS. Fra samme tidspunkt er samarbeidet med Qvale-gruppen avsluttet. Dermed ser vi det første resultatet av konkursen i Qvale-gruppen og konkurransen om å overta porteføljen på distribusjonssiden.

Norex International er agent og importør av sterke merkevarer som Absolut Vodka, Glenfiddich, Grant''s og Hennessy, samt en rekke kjente vinmerker. Den sterke porteføljen av vin- og brennevinsmerker er dermed sikret fortsatt effektiv distribusjon. Selskapet regner derfor med å videreføre fjorårets fremgang også inneværende år.
 
Absolut størst
I år 2000 ble blant annet Absolut Vodka det største vodkamerket på Vinmonopolet for første gang siden Norex introduserte Absolut på det norske marked i 1983. Salgsøkningen for vodkaen i denne kanalen var på hele 14,3 prosent, og markedsandelen er nå på 16,5 prosent, heter de i en pressemelding fra selskapet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen