LEDIG STILLING

Når Oslo åpner, øker vi vår kursaktivitet – derfor trenger vi deg

Når Oslo åpner, øker vi vår kursaktivitet – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.
Maya Borrevik
15 April 2021 - 15:16

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. Høsten 2021 øker vi aktivitetene våre ytterligere, og dermed også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt. Vi søker etter deg som kan bidra sammen med vår kurs- og arrangementsansvarlige for å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere.

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du bør være utdannet vinkelner. Har du også arbeidet som kokk, har du et fortrinn. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere, enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Winemakers Dinner. Disse gjennomfører vi på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim, og andre byer står for tur.

Du skal delta i planlegging og gjennomføring av arrangementene. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål. God skriftlig fremstillingsevne er nok en fordel.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel, og kan sette deg inn i våre dataløsninger som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner. Et godt nettverk er også en fordel.  

Skriftlig søknad med cv sendes per e-post til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no.
Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist 1. mai 2021.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her