Ny direktør i Clarion Collection

Ny direktør i Clarion Collection

John Kristian Stubban er ansatt som ny driftsdirektør.

John Kristian Stubban blir en del av ledergruppen i Clarion Collection Hotels. Han skal bidra til å styrke kjedens posisjon blant forretnings- og fritidsreisende, skriver kjeden i en pressemelding.

Stubban har har jobbet med salg, systemutvikling i Nordic Choice og Quality Hotels i over 10 år. Siden 2007 har han vært Chain Development Manager for Quality Hotels, med ansvar for blant annet videreutvikling av merkevaren Quality Hotels i det nordiske markedet.

Som driftsdirektør for Clarion Collection Hotels får Stubban ansvar for overordnet ledelse og oppfølging av 17 hoteller i porteføljen til Clarion Collection Hotels i Norge. 

- John Kristian har allsidig lederbakgrunn og hans erfaringer vil bidra til å styrke kjedens merkevare, sier konsernedirektør Trond Bastiansen i Clarion Collection.

Clarion Collection Hotels består av 42 hoteller. Kjeden er en del av Nordic Choice Hotels.

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen