Ny salgs- og markedsdirektør i Mack:

Kari H. Slaattelid (40) er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Macks Ølbryggeri. Hun leder i dag TVTromsø og har 15 års erfaring fra hotell- og serveringsbransjen.
Redaksjonen
01 Juli 2005 - 01:00

Det er en erfaren hotell- og restaurantleder Mack Ølbryggeri nå ansetter som ny salgs- og markedsdirektør. Kari H. Slaattelid har lang erfaring fra virksomheter både i Tromsø og i andre deler av landet. De siste fire årene har hun vært daglig leder og ansvarlig redaktør for TVTromsø.
 
Slaattelid er utdannet blant annet på Norsk hotellhøgskole og gjennom A-Pressens topplederprogram. Hun har blant annet vært salgssjef på Grand Nordic Hotell Tromsø, daglig leder for Dickens i Bergen og hotelleder ved Bardufosstun kurs- og treningssenter.
 
Slaattelid skal bidra til å utvikle salgs- og markedsapparatet til bryggeriet, både strategisk og operativt, og vil være en del av ledergruppen i selskapet.
- Kari H. Slaattelid har de kvaliteter vi søkte etter hos vår nye direktør. Den solide erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og hennes evne til å snu TVTromsø fra et underskuddsforetak med uviss framtid, til et sunt selskap med en solid posisjon i markedet, veide tung da vi besluttet å ansette henne, sier administrerende direktør Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri.
 
Han trekker spesielt fram hennes aktive og systematiske salgs- og markedsarbeid, kombinert med sunn kostnadsstyring, da hun ledet snuoperasjonen i TV-selskapet.
- Som en kjent merkevare, med produkter de fleste har en mening om, var det viktig å finne en salgsleder med kompetanse på markedskommunikasjon. Slaattelids mediebakgrunn og erfaring med blant annet å bygge merkevaren TVTromsø, vil være til hjelp for Mack i vår videre prosess med å bygge og posisjonere våre produkter og selskapet, sier Bredrup.
 
Mack er et av landsdelens sterkeste merkevarer og bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper.
- Dette er den mest spennende og samtidig mest utfordrende stillingen innen salgs- og markedsføring i Nord-Norge. Jeg ser fram til å starte arbeidet med å løfte denne tradisjonsrike virksomheter videre, samtidig som jeg er ydmyk overfor de verdier som er bygget i bryggeriets kvalitetsprodukter gjennom mer enn 125 år, sier Kari Slaattelid. Hun vil tiltre stillingen senest 1. oktober.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her