Ny sjef på Grand Hotel

Ny sjef på Grand Hotel

Fredrikke Næss (43) er ansatt som ny administrerende direktør på Grand Hotel i Oslo.

– Å overta som hotelldirektør på selveste Grand Hotel er en oppgave jeg gleder meg stort til, men som jeg også går inn i med en stor porsjon ydmykhet. Det finnes tross alt bare ett virkelig Grand Hotel i Norge, sier Næss i en pressemelding. Hun tiltrer stillingen i mai.

43-åringen fra Akershus er i dag Area HR Director i Norden for Rezidor Hotel Group. Siden mai 2012 har hun også hatt ansvaret for driften av seks Park Inn-hoteller i Norden, og Næss har tidligere vært administrerende direktør ved Clarion Hotel Royal Christiania og Hotel Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Hun har også vært hotelldirektør ved Radisson SAS Hotel i Bodø og Thon Hotel Cecil i Oslo, i tillegg til en rekke lederstillinger innen drift og salg i hotellbransjen.

Næss er utdannet bedriftsøkonom ved BI og har gjennomført Executive Development Program ved Cornell University. Hun er engasjert i utviklingen av Norsk Hotellhøyskole og har blant annet vært medlem i bransjerådet.

På Grand Hotel overtar hun stafettpinnen etter Svein-Petter Haslerud, som har ledet hotellet siden 1994.

– Jeg er opptatt av at Grand Hotel fortsatt skal være det fremste hotellet i Norge, sier Næss. Å lede teamet på Grand Hotel blir en spennende reise. Jeg ser frem til å bringe videre det utmerkede arbeidet som er lagt ned gjennom mange års arbeid med å tilby førsteklasses service og kvalitetsprodukter til Nobelprisvinnere og alle andre gjester.

LES OGSÅ: Ansiktsløftning for Palmen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen