Ny vinimportør kapret Bocuse d'Or

B & R Wine blir eksklusiv vinpartner.
13 Februar 2011 - 14:00

B & R Wine AS er siste tilskudd til stammen av vinimportører i Norge, men har knyttet til seg medarbeidere med lang fartstid i bransjen. Selskapet starter også med prestisjekunden Bocuse d'Or i porteføljen. Avtalen gjelder for 2011, 2012 og 2013.

- For oss er det spennende å få være med B & R Wine allerede fra oppstarten" sier Leni Stålvik i Bocuse d'Or Norge i en pressemelding.

- De skal lete frem de beste produsentene - vi leter etter de beste kokkene. Målet er å bidra til positiv utvikling sammen.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med de fremste i landet innen kokekunst og ser på dette som en fantastisk mulighet for å kommunisere kvaliteten på vår portefølje og mange spennende mat og vin- kombinasjoner. Vi ser frem til å følge Norges kommende stjerne fra Årets kokk i februar 2011, via Bocuse d'Or Europe 2012 i Belgia og helt til toppen av pallen i Lyon i februar 2013, sier daglig leder og partner Jens Beisland.

Beisland kommer fra Vinordia AS, hvor han var daglig leder fra 2007. Tidligere har han jobbet som produktsjef i Moestue Grape Selections AS og var med på å starte opp Eureka Wine. Han har også lang erfaring som vinkelner fra Restauranter som Bagatelle og Le Canard samt at han har deltatt i både VM, Nordisk og NM for vinkelnere på 90-tallet.

Med på laget har han Christian Ress og Anette Rambøl. Ress er initiativtaker og partner i B & R Wine, og ble i 2010 driver av familieeiendommen Weingut Balthasar Ress. Eiendommen er en av de opprinnelige VDP-medlemmene og satser på blant annet på spontanfermentering og minimal filtrering.

Rambøl er ansatt som markedssjef, og har blant annet erfaring fra Restaurant Bagatelle, Statholdergaarden, WineTailor, Red & White og LVMH.

I tillegg til nye viner fra Weingut Balthasar Ress vil B & R Wine AS lansere nye produkter og leverandører fra Tyskland, Frankrike og Italia. Selskapet vil satse på en grønn profil, og vil søke til partnere og kunder som har dette i fokus, heter det i pressemeldingen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails - med en tvist.
Matkurs og vinkurs
Cocktailkurs i Oslo

Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails - med en tvist.

Den 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her