Nye sider nye muligheter

Det er hyggelig for redaksjonen å presentere Apéritifs nye sider. Og de nye sidene åpner uten tvil nye muligheter for deg. Nye seksjoner og nye søkemuligheter gjør det langt mer funksjonelt og lettere på finne frem. Søket i Pollisten er giret opp mange ha
Redaksjonen
10 Mars 2000 - 11:23

Etter fire år på nettet lanserer vi nå vår tredje versjon av Apéritif. Som du ser er ikke sidene preget av mange hopp og sprett, men er nøkternt og fremfor alt brukervennlig utformet. Det kommer deg til gode. Dessuten er det redaksjonens oppfatning at innholdet skal bære sidene. Designet skal bygge opp under det redaksjonelle. I så måte mener vi at vårt samarbeid med Icon Medialab er vellykket.

Apéritifs Polliste, som gir deg langt mer enn en opplisting av hva du får kjøpt på polet, er nå søkbar på en helt annen måte enn tidligere. Det er nå mulig eksempelvis å søke etter vin som passer til fisk, som har fått mer enn tre stjerner og som koster mellom kr 78,- og 80 hvis det skulle være interessant. Også søket i de andre seksjonene er sterkt forbedret. Prøv selv.

Ukens vin har fått sin egen seksjon. Det samme har kurs, drueleksikon, vintermometer og flere andre seksjoner som kaffe og sigar. Vi har også etablert FAQ, eller sagt på norsk vanlige spørsmål, som en egen seksjon. Nye seksjoner vil komme etter hvert. Horecanett er under nyoppbygging og vil gi deg som arbeider i serveringsnæringen et nytt sted og ty til. Skaff deg passord.

Apéritif har allerede lansert Ukens vin som tekstmelding, altså SMS. Snart er vår WAP-løsning klar for lansering. Derfor vil du også i løpet av kort tid finne seksjoner for WAP og SMS.

Vårt nyhetsbrev som nå har godt over 13.000 abonnenter er i stadig utvikling gir deg oppdatert informasjon om hva som skjer. Derfor anbefaler vi deg å tegne gratis abonnement. Hvilket du gjør nederst på siden.

Vi minner også om vår store konkurranse der du kan vinne en tur til Cognac  i Frankrike for to personer og være Bache-Gabrielsens gjest og delta på en stor smaking av cognac.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her