Nytt drikkevarekonsept

Fructomat er et nytt drikkevarekonsept som nå er i Norge. Det er en ny type juicedispenser/automat for blant annet restauranter, hoteller og kantiner.

Det er Huma Catertec som står bak Fructomat i Norge. Merket er allerede lansert i 30 land. Maskinene kommer i mange versjoner og bruksområdene kan variere fra kantiner, storkjøkken, catering og hoteller til restauranter.
 
Fructomat kombinerer en juicedispenser med stor kapasitet og hygienisk løsning - og kan også levere kaldt drikkevann med og uten kullsyre.
 
Lite vedlikehold
Maskinen krever lite rutinemessige vedlikehold og er meget enkel å betjene for både operatør og kunde. Dispenseren er koblet direkte til vannuttak og kan leveres som både dispenser og automat.
 
Reklameartikkel
Det vil si at man har mulighet til å tappe kaldt vann uten kostnad for kunden, og at man eventuelt kan ta betalt for juice. Dette gir en mulighet til å finansiere sin egen maskin.
Det er også mulig å bruke en av maskinmodellene som en reklameartikkel . Da designes maskinen med firmalogo eller navn.
 
Konsentrat
Juicen er laget av fruktkonsentrat og er ikke tilsatt sukker. Det er tolv smaksalternativer å velge mellom. Flere av produktene er tilsatt viktige vitaminer og mineraler. Juicen leveres i BiB med tre liter konsentrat som gir inntil 60 liter ferdig drikke.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen