Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

10 Oktober 2018 - 16:20

Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

Nedenfor besvares ofte stilte spørsmål knyttet til abonnement i Apéritifs Mat- og vinklubb.

Angrerett
Da du bestilte abonnementet i Apéritifs Mat- og vinklubb, fikk du tilsendt et angrefristskjema som gir deg 14 dagers rett til å si opp abonnementet. Det betyr at beløpet du har innbetalt blir refundert til deg minus transaksjonskostnader. Angrefristen gjelder ikke hvis du har tatt tjenesten i bruk, altså lest artikler på aperitif.no som kun er forbeholdt abonnenter, lastet ned magasinet Apéritif eller benyttet deg av rabatter hos våre partnere.

Hvor ofte betaler du?
Abonnementet er løpende og fornyes automatisk frem til det blir oppsagt av deg.

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden det er betalt for, er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Hvordan kan jeg endre mitt abonnement?
Det gjør du enkelt ved å klikke deg inn på din profil her: Aperitif.no . Her kan du endre abonnementet og betalingsmetode (kortet).

Abonnement på tilbud – rabattert pris
Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter 1 måned. Du står fritt til å kansellere, men det må gjøres før fornyelsen. Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Brukernavn og passord
Når du bestiller abonnement, legger du inn brukernavn, din epostadresse, og et fritt valgt passord.

Hvis du skifter epostadresse, går du inn på Mine sider og til fanen Mat- og vinklubb og endrer epostadresse. Samme sted kan du også endre passord.

Glemt passord
Har du glemt passordet ditt når du kommer til innlogging, skriver du inn epostadressen din og trykker på glemt passord. Du vil da få en epost fra oss hvor du får et midlertidig passord. Logg inn med det, og gå til Mine sider, og velg Mat- og vinklubb. Der kan du endre passordet til det du ønsker å bruke i fortsettelsen.

Rabatt på kurs og arrangementer

Rabatten får du automatisk ved kjøp av kurs når du er logget inn på Mine sider. Du kan kjøpe to billetter til rabattert pris. Antall over dette belastes full pris. Rabatten varierer fra kurs til kurs. For spørsmål om kurs, send epost til kurs@aperitif.no.

Kjøp fra samarbeidspartnere

Vinglass fra Jancis Robinson: Kjøp av glass foregår på Symposiumwines' nettsider: https://shop.symposiumwines.no/ Du finner rabattkoden din i velkomstbrevet. Du velger de produktene du ønsker å kjøpe og går til handlekurven. Der finner du et felt med følgende tekst: "Har du en rabattkode? Legg inn koden. Trykk her for å bruke" og gå til betaling.

Personvern og cookies

Her kan du lese vår personvernerklæring

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Seifilet er den rimeligste ingrediensen i fiskedisken, men det betyr ikke at den er kjedelig, bare se her
Dagens rett

Seifilet er den rimeligste ingrediensen i fiskedisken, men det betyr ikke at den er kjedelig, bare se her

Seifilet kan benyttes til mange ulike fiskeretter. I dagens forslag er det karri som er med på å smaksette seimåltidet, en kombinasjon som er svært vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her