Overnattingspakke til All verdens vin

Bor du utenfor Oslo og har lyst både å bo godt og billig og samtidig få rabatt på inngangsbilletten til All verdens vin, har vi et tilbud til deg.
Redaksjonen
19 September 2005 - 11:13

I samarbeid med Rainbow Hotels har Apéritif et godt tilbud til deg og dine eventuelle venner som ønsker å besøke All verdens vin den 25. september. Du kan velge og vrake blant Rainbow Hotels hoteller i hovedstaden.

Her kan du lese mer om overnattingstilbudet (klikk)

Ta helgen i Oslo
Kommer du på lørdag, kan du få med deg mye av det gode Oslo har å by på. Ikke minst arrangerer Apéritif en spennende middag lørdag kveld med mengder av utsøkte viner fra Schloss Vollrads på Restaurant Klosteret. Du kan lese mer om lørdagens arrangement her.

Søndag formiddag kan du vandre rundt i Oslo eller oppsøke byen rikholdige tilbud innen kunst og kultur (link til oversikt over museer og kunstgallerier), frem til messen åpner klokken 13.00. På All verdens vin kan du smake flere tusen forskjellige viner og også smake brennevin fra de beste produsentene.

Program under vinmessen:
w Hvordan kombinere mat og vin - kl. 15.00
Ole Martin Alfsen, kokk og vinkelner fra Gastronomisk Institutt, gir deg de grunnleggende prinsippene for en vellykket mat- og vinmatch.

w Kokkekamp - finalister i NM for amatørkokk - kl. 17.00
Finalistene med hver sin kokk fra Gastronomisk Institutt kjemper om tittelen NM for amatørkokk. Konkurransen er et samarbeid mellom VG Nett og Apéritif. Rundt 15. august kan du lese mer om konkurransen.

w Lær å smake vin med Toralf Bølgen - kl. 18.30
Toralf Bølgen er innehaver av restauranthuset Bølgen & Moi og er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker.

Les mer om All verden vin her (klikk)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her