Pastasaus for osteelskere

Vi er ikke fremmede for å anbefale deilige pastaretter her i Dagens rett. Selvsagt fordi det er svært lettlagete retter vi snakker om, og det perfekte etter en lang arbeidsdag. Om du ønsker å nyte vin til maten er ditt eget valg. Vi gir deg her to konkrete valg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pastasaus for osteelskere

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Varm opp matfløten i en kjele, tilsett osten og krydre med salt og nykvernet pepper. La osten smelte og rør forsiktig.

Hell vannet av pastaen, hell over ostesausen og pynt med oliven delt i to og finklippede tomater.

Serveres med godt ferskt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Her er det kvinnene som holder tradisjonene vedlike

Crossover og fusion er kanskje nyere begreper, men konseptet er like gammelt som menneskeheten. Siden tidenes morgen har folk på vandring tatt med seg teknikker, ingredienser og smakskombinasjoner. Få kjøkken har vært mer åpne for påvirkning utenfra enn det filippinske. Les hele saken

Til toppen