Pizza inntar hotellrommene
Stadig flere hoteller kutter ut roomservice med matservering. Det er gode nyheter for pizzabransjen.
Redaksjonen
19 Juli 2007 - 18:27
Mange steder erstattes nemlig hotellets spisekart med en meny fra en fastfoodkjede eller en pizzarestaurant.
Mye personell
Årsaken er at tradisjonell roomservice krever mye personell på kjøkkenet utover kvelden.
En av leverandørene av slike tjenester er pizzakjeden Dolly Dimple's i Sandnes. I dag har kjeden og dens franchisetagere avtale med 50-60 hoteller om pizza-leveranser. Noen steder kommer pizza som supplement til roomservice og andre steder som eneste tilbud, skriver hotellmagasinet.no.
Vekst
Kjeden er i konstant vekst, og dette gjør at den kommer nærmere og nærmere flere hoteller.
- Stadig flere byer og tettsteder får en Dolly Dimple's- restaurant i nærheten. Med et gjennomarbeidet konsept ønsker vi å bli oppfattet som landets mest seriøse og profesjonelle pizzaleverandør, sier markedssjef Christian Stage i Dolly Dimple.
Varierende omsetning
- Vi leverer alt som er i den vanlige menyen vår - unntatt drikke. Men det er pizza det går mest i og det er vi fornøyde med, for vi er jo en pizzarestaurant. Når det gjelder omsetningen varierer den veldig fra hotell til hotell alt etter hvor gode hotellene er til å markedsføre denne tjenesten. Enkelte hoteller har egen pizza-knapp på telefonen på rommene der folk kan trykke på en tast for å komme til pizzabestillingen, sier Stage.
Forsiden akkurat nå