Populært priskutt

Denne flotte røde spanjolen er et regelrett kupp etter prisreduksjonen.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Det er ikke første gang vinene fra Espelt får oppmerksomhet i denne spalten. Men denne gangen er det ikke boksen (som fortsatt er blant de beste i denne emballasjen), men flaskeutgaven Espelt Sauló Empordà 2012 (10827) som fremkaller løp-og-kjøp-reflekser. Den er rett og slett et røverkjøp etter prisnedsettelsen på 36 kroner.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Samme høye kvalitet
Den var også tidligere en veldig prisgunstig vin med sin tydelige jordsmonnskarakter, modne fruktighet, gode friskhet og fine tanninbitt. En flott vin til alt fra grillet kjøtt til gryter og vinkos.

I utgangspunktet er det samme vin i flaske og boks, men som alltid blir de forskjellige siden boksen gjerne filtreres og svovles litt hardere enn flasken. Selv om emballasjen er en annen enn sist disse vinene var i fokus, er altså kvaliteten fra Espelt den samme høye.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Espelt Sauló Empordà 2015

Produsent:
Espelt
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Empordà
Pris:
117,90 kr
Varenummer:
1082701
82 Poeng
Les smaksnotatene »

Espelt Sauló Catalonia 2011

Produsent:
Espelt / Arcus
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
3.000l
Land:
Spania
Område:
Catalonia
Pris:
349,90 kr
Varenummer:
8054301
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen