Preben (22) er Norges yngste hotelldirektør

Preben (22) er Norges yngste hotelldirektør

– Hotellet er dama mi, det er det jeg pleier aller mest.

Preben Moen skulle overta ledelsen ved det familieeide Gloppen hotell i 2016. Men da faren døde brått i påsken i år, trådte 22-åringen inn som daglig leder tre år tidligere enn planlagt.

– Det har vært ekstremt tøft. Men både mamma og jeg vet at han ønsket at vi skille fortsette og ikke sitte hjemme og sørge, sier Preben Moen til firda.no.

Landets yngste hotelldirektør er utdannet kokk og servitør, og han har fartstid fra velrenommerte kjøkken i Norge. I mars flyttet han hjem til Sandane for å forberede overtakelsen av hotellet.

– Jeg er vant til å jobbe mye, og jeg liker det. Det er dette jeg lever for. Hotellet er dama mi, og er det jeg det jeg pleier aller mest, seier Moen.

LES OGSÅ: De historiske på servicetoppen

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen