DAGENS RETT: Endelig er den her igjen
Dagens rett
(Matprat)

Endelig er den her igjen

Rakfisken i mange ulike modningsgrader bare venter på at du skal la deg friste. Den beste fast food som finnes.

Når rakefisk er å finne i nesten hver eneste kjøledisk, er det fristende å spise den også utenom helgenes fester. Rakefisk er rett og slett en makeløs god fastfood.

For mange er det bare en måte å servere rakefisken på, nemlig den du ser her. Men nå som denne fantastiske råvaren atter er i sesong, bør du prøve også andre måter?

Prøv våre oppskrifter med rakefisk

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Klassisk rakfisk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1.5 stk
1.5 stk

Fremgangsmåte

Skjær hodet av fisken. Ta tak i ryggbenet og riv det forsiktig ut. Fjern skinnet og skjær filetene i skiver på ca 2 cm bredde. Finhakk rødløk og purre.

Server fisken med potet, rømme, rødløk, rødbeter og lefse.
 
Tips:  Her er oppskriften beregnet som en hovedrett, men du kan gjerne servere den som en forrett hvor du da beregner litt mindre enn halvparten til fire personer.
 
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen