Renaa til Ringve

Renaa til Ringve

Lover mer hjemmekos(t) i Trondheim.

– Dette synes vi er stor stas. Det var veldig viktig å få dette på plass nå, sier Ringve-direktør Peter Andreas Kjeldsberg.

Ringve museum i Trondheim har vært uten matservering etter at restaurantselskapet Ulvingruppen gikk konkurs i august. Nå håper museet at Sven Erik Renaa kan puste nytt liv i stedets spisesteder.

Renaa tar over driften både av Tordenskjold Kro og selskapsvirksomheten i museets nye festsal, Victoriasalen. Mesterkokken sier til adressa.no at han gleder seg til å fantastiske lokaler med god mat og gode opplevelser. Selskapssiden skal ha et bredt utvalg med fokus på sesong og de best tilgjenglig råvarene til enhver tid. Kroa, derimot, vil ha fokus på det hjemmekoselige.

– For meg føles lokalene nesten som å komme hjem til folk. Det skal være lunt og godt og varmt, med en god søndagsgryte på bordet. Maten må gjensepile lokalene. Det skal være hjemmekoselig, enten man serverer viltgryte eller vaffel, sier Renaa.

Renaa driver tre restauranter i Stavanger i tillegg til Matbaren i Trondheim.

LES OGSÅ: Vesterdal blir rockekokk

Forsiden akkurat nå

Test Nyhetene i basis januar 2018

De hvite januarnyhetene i basisutvalget er de mest spennende

Blant de 75 nye produktene i polhyllene i januar er det mange godbiter å plukke med deg, og de aller beste er hvitviner. Men ikke fra stedene du oftest henter dine hvitviner. Derimot fra Østerrike, Sør-Frankrike og Sør-Afrika. Les hele saken

Til toppen