Rica Talk Hotel vant Glaspriset 2008

Glaspriset 2008 er en konkurranse om det beste glassbyggprosjektet som ble ferdigstilt i Sverige i 2006 og 2007.
Redaksjonen
08 April 2008 - 10:00

Konkurransen arrangeres av den svenske Glassbransjeforeningen.
 
Prisen ble delt ut under Nordbygg 2008. Rica Talk Hotel har tidligere fått Stockholms Hembygdsförbunds Byggnadspris 2006 og Ljuspriset 2006 for sin unike arkitektur og design.
 
Utnyttet glasset
Juryen mente blant annet at man under byggingen har utnyttet glassets potensiale for å maksimere variasjon og differensiering i bygget.
 
248 rom
Rica Talk Hotel er bygd inn i Stockholmsmässan og har 248 rom, konferanseavdeling for opptil 1 000 personer, restaurant, bar, gym og garasje. Hotellet ble åpnet i mai 2006.
 
Hotellet drives av Rica Hotels som driver 10 hoteller i Sverige og over 70 i Norge.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken
Ukens kake
Ostekake med chévre og posjert pære

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken

Med chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det
+
Tester
Nyheter whisky, rom og cognac spesialpol september 2021

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det

For i september kan du få tak i noen virkelige perler. Men også whisky- og cognacelskerne er tilgodesett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er fortsatt høysesong for cool-e viner
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt høysesong for cool-e viner

Initiativet til Dirk Niepoort har nå fått flere avleggere – alle i litersflasker - gjennom samarbeid med like cool-e produsenter fra andre områder.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så mye smak kan du få ut av noen auberginer
Dagens rett
Fylte auberginer Bharwa Baingan

Så mye smak kan du få ut av noen auberginer

Det indiske kjøkken er det mest kreative når det kommer til å tilføre grønnsaksretter mye smak. Denne oppskriften er intet unntak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken
Ukens kake
Ostekake med chévre og posjert pære

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken

Med chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det
+
Tester
Nyheter whisky, rom og cognac spesialpol september 2021

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det

For i september kan du få tak i noen virkelige perler. Men også whisky- og cognacelskerne er tilgodesett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien
Dagens rett
Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien

Pasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Bruk søndagen til å fylle en kasserolle med alle høstens gode smaker
Dagens rett
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker Millecosedde som i Italia

Bruk søndagen til å fylle en kasserolle med alle høstens gode smaker

Selv om denne suppegryten er uten kjøtt, har den masser av gode smaker. Har du dyrket bønner selv, er det her du skal bruke dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Polenta bør oftere på menyen - lettvint, svært fleksibelt og ikke minst vanedannende
Dagens rett
Polenta med ragu av andelever

Polenta bør oftere på menyen - lettvint, svært fleksibelt og ikke minst vanedannende

Vi snakker rett og slett om maisgrøt som med noen får grep blir til den herligste middag. Her er det en saus med andelever. tomater og sopp, men det finnes et utall av andre løsninger om dette ikke frister.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er fortsatt høysesong for cool-e viner
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt høysesong for cool-e viner

Initiativet til Dirk Niepoort har nå fått flere avleggere – alle i litersflasker - gjennom samarbeid med like cool-e produsenter fra andre områder.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her